KEEPING THE PEEL SPIRIT

11.10.2010

FOREST SWORDS - Dagger Paths (Olde English Spelling Bee/2010)Caure rendit als peus de Forest Swords és una tasca prou fàcil si has estat seguint carreres com la dels enyorats Pocahaunted. Música amb un halo tenebrós, on el protagonisme del baix és molt present al llarg dels sis temes que conformen aquest Dagger Paths (Olde English Spelling Bee/2010). Un compendi de veus anamòrfiques i llunyanes, dub narcòtic, guitarres que juguen a buscar la quadratura del cercle del post-rock i percusions tribalistes que donen cos a tot allò projectat per Mike Barnes.

Es podria penjar l'etiqueta tan manida últimament de "hauntology", però en aquest cas, estem enfront d'un disc molt orgànic, amb una quantitat d'instruments clarament distingibles. Jo prefereixo veure aquest magnífic disc des del mateix prisma que encabia a Pocahaunted o els primers Sun Arraw.

Si us va agradar el que us vaig deixar a l'Apartament18 de Motion Sickness Of Time Travel, heu de continuar per la sendera marcada per Forest Swords.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada