KEEPING THE PEEL SPIRIT

5.11.2010

HORARIS/TIMETABLES PRIMAVERA SOUND 2010



Aquest és un dels moments de l'any. Tens ganes de què arribe d'una vegada el festival que obre la temporada i que esperes amb candeletes any rere any. Doncs el festival ja és a les portes, però primer, es requereix l'enèssima prova de fe: l'examen dels horaris.

En un festival de 100 i pico de bandes de les quals en vols veure a més del 85%, és molt probable que la cosa acabe com el rosari de l'aurora quan toquem el tema horaris. Les solapacions de bandes al Primavera Sound s'ha convertit, en els últims anys, en el defintiu acte d'expiació de tot bon amant de la música i del festival.

Aquest és un any d'aniversari -el PS fa deu anys i puc dir que l'he vist néixer i créixer, des de la segona edició- i els responsables han perfilat un cartell meravellós que recull el bo i millor de totes les edicions anteriors (Pixies, Wilco, Shellac, Tortoise, The Fall, Les Savy Fav...), continua apostant per la lleva més inquieta (Crocodiles, Japandroids, Cold Cave, Sic Alps...), ens porta grans noms de sempre (Pet Shop Boys, Marc Almond, Gary Numan, Mission of Burma,...) i riscos que només un festival com el PS pot emprendre (Monotonix, Lee 'Scratch' Perry, The Slits...). Ahhh, i també porten a Pavement, Superchunk, Sunny Day Real State, Seefeel i Orbital. I Molts d'altres. Ahí es nada.

Doncs per començar, i com per a mi és un festa i un dia marcat al calendari, com que faig la reserva de l'hotel amb 8 mesos d'antelació i em compro l'entrada a 6 mesos vista, a l'Apartament18 estem de celebració. Cada dia, des de demà i fins al dia que comenci el festival, us recomanaré un disc d'alguna de les moltes bandes imprescindibles d'aquest any.

De moment, però, toca parlar dels horaris. Us deixo un arxiu excel (marca de la casa) amb tots els dies i grups per tal que el coloreu d'antull. El teniu disponible fent clic aquí.

Pel que fa als horaris d'enguany, encara puc dir que he sortit il·lès. Tot i que ja fa dos anys que em passa el mateix, les solapacions no són sagnants, ans al contrari, són anodines: és a dir, si es solapen quatre bandes, no me n'interessa cap. O al contrari, quan hi busco alternatives a laguna de les bandes grans que no m¡aparteix massa veure, no en trobo gaires.

De moment, us deixo el que serà el meu recorregut per aquest Primavera Sound 2010:


DIJOUS, DIA 27

18:00 - SIC ALPS
19:00 - SURFER BLOODS / THE BOOKS
-------20:30 - TITUS ANDRONICUS
21:00 - THE XX
22:15 - SUPERCHUNK
23:15 - CROCODILES/BROKEN SOCIAL SCENE/WILD BEASTS/TORTOISE
-------00:30 - SEEFEEL
01:00 - PAVEMENT

DIVENDRES, DIA 28

17:00 - WILD HONEY
18:15 - THE NEW PORNOGRAPHERS/A SUNNY DAY IN GLASGOW
19:15 - BEST COAST
20:30 - GANGLIANS/BEAK>
21:45 - HERE WE GO MAGIC
--------22:30 - WILCO
23:00 - JAPANDROIDS
00:00 - COLD CAVE
01:00 - PIXIES
--------02:00 - BLACK MATH HORSEMAN
02:30 - YEASAYER

DISSABTE, DIA 29

17:15 - THE PSYCHIC PARAMOUNT
18:00 - REAL STATE
18:45 - DR. DOG/ROTHER & CO.
19:45 - NANA GRIZOL
--------20:15 - SIAN ALICE GROUP
22:00 - GRIZZLY BEAR
23:00 - BUILT TO SPILL
00:15 - DUM DUM GIRLS
01:30 - LEE 'SCRATCH' PERRY
03:00 - THE FIELD/ORBITAL

El color blau indica que la decisió encara no s'ha pres. Les bandes precedides dels guions es que només hi ha previst fer una visita de paso.

Ja us podeu imaginar que tot això és simplement il·lusió i molta manca del sentit de la realitat. Però s'arribarà on es pugui, i que millor que fer-ho amb les coordenades fixades. Tanmateix, segur que em trobaré pel camí durant aquests tres dies bandes que s'allarguen més del compte, amics que fa hores que no veus, coneguts amb qui tens ganes de fer la xerrada, cerveses fresques per compartir, i converses oportunes, que no he contemplat i que faran variar el rumb marcat.

Però aixó és justament el millor de tot.

2 comentaris:

  1. Se te jodio lo concert de Seefeel a estat cancelat

    ResponElimina
  2. Habitant1814/5/10 8:14

    Ja ho se, em tocarà fer un re-schedule de la nit.

    ResponElimina