KEEPING THE PEEL SPIRIT

7.26.2010

JANE WEAVER - Fallen By Watch Bird (Finder Keepers/2010)L'enyorat programa d'Irene Trudel els dilluns la nit a WFMU m'ha portat un hivern ple de sorpreses. Una d'aquestes, ha estat el poder tornar a retrobar-me (feia temps que no li seguia la pista) a la meravellosament extranya Jane Weaver, creient-practicant d'un folk digne de fades imaginàries, marfantes i boscos tupits i màgics.

Ara ja es pot gaudir del seu últim disc, anomenat Fallen By Watch Birds (Finder Keepers/2010), un tractat de folktronica contemplativa -però no per això menys agosarada- amb un amalgama de veus angelicals i melodies de tendresa infinita. El que m'impressiona més d'aquest disc és la superlativa lentitud dels seus compassos, ferms, buscant encadenar el seguit de notes que et deixaran encantat i t'arrossegaran al seu món propi.

Un disc curt que parla d'amors robats i retrobats en temps de guerra; la millor Jane Weaver que podia aparèixer en aquest 2010. Disc de capçalera per a les nits d'estiu de l'Apartament18.

1 comentari:

  1. Damn, link is dead! Any chances to re upload it?? Thanks anyway!

    ResponElimina