KEEPING THE PEEL SPIRIT

7.06.2010

Tanned Tin 2011


Quina alegria m'estan donant aquests del Tanned Tin. Després del sabor agredolç que em va quedar l'any passat (un cartell a mig fer, la mala distribució de la sala Opal, un cert regust de modernisme mal entès per un sector del públic) pensava que només ho podien arreglar a cop de bona programació. I veig que les coses estan anat pel seu camí.

Fa una setmana es van publicar els primers noms que formaran part dels 35 artistes que enguany estaran tocant al Tanned Tin. Un festival que es consolida a Castelló, amb el Teatre Principal i la sala Opal -quina llàstima perdre el Casino Antiguo de manera definitiva- com a escenaris de categoria superlativa i que ajuden a fer que aquest festival íntim i de risc el millor de la península.

Il·lusió és la paraula que em fa sentir que Faust estaran tocant per aquí, aíxí com Lone Wolf (si seguiu el blog ja us podeu imaginar el per què), Thusrton Moore en dos versions (acústica i ruidista, guauuu), la bellesa de l'ambient infinit de Goldmund, la densitat d'uns clàssics com Ulan Bator, el pop-folk de Arthur & You i Nick Garrie; el pshyc-kraut finès de Shogun Kunitori; el jazz-improv de Huntsville; el pop maleït dels fabulosos The Bitter Springs; un clàssic com Vic Godard recuperant els temps de The Subway Sect i la veu arenosa del country-roots de Terry Lee Hale.

A més, també estaran presents Xiu Xiu i els desconeguts Isnaj Dui i Hoquets.

Espero que es deixen estar de tonteries amb festes de presentació i històries així. Tota la carn para el asador de La Plana, i punto. El festival se celebrarà els dies 27, 28, 29 i 30 de gener de 2011 a Castelló. A l'Apartament18, al lloc preferencial de les entrades, ja fa temps que en penja una.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada