KEEPING THE PEEL SPIRIT

1.03.2011

2010: Homo Trasladadus



Després de més de dues setmanes intenses, avui ja puc dir que torno a l'alliberament. Pres per una guerra de guerrilles anomenada Trasllat, per fi he pogut sobreviure a tots els meus adversaris: capses, papers, pes, molt de pes, fràgil, molt fràgil, viatges amunt, viatges avall, cúter, cinta adhesiva, compte aquí!!!, hores, diners, paciència...però ja se sap que, en sortir-ne viu, la recompensa és grandiosa.

Això ha fet que el ritme normal de l'Apartament18, en forma de batzegades habituals, s'hagi vist alterat: discos necessaris d'ara i d'abans que caldria haver-se ressenyat, notícies plenes d'incredulitat, entrevistes a mig penjar i sobretot, la llista del millor de l'any 2010 per a l'Apartament18.

Així que sense més mirament, la propera entrada al blog estarà formada pels 30 millors discos de l'any, ordenats (és clar!) del 30 a l'1 i tot en un únic post. A més, també us puc avançar alguns canvis que anireu notant en el disseny del blog, així com noves entrevistes de la secció Your Records & You a gent interessant i per primer cop, una artista internacional desfilant per l'Apartament18.

Tot, a partir d'ara i en 3,2,1...

2 comentaris:

  1. Benvingut.... a casa teua.I pensa que quan pares tu, fas parar a una bona colla d'amics impacients per seguir tots i cada un de estos racons del Apartament 18 plens de un grapat gros de sentiments inborrables...

    ResponElimina
  2. Habitant1810/1/11 8:18

    Com deia Rihanna: 'Please don't stop the music!'...

    ResponElimina