KEEPING THE PEEL SPIRIT

8.18.2009

BENVINGUTS A L'APARTAMENT18!!!

Hola Navegants!

Benvinguts a l’Apartament18. Avui, tal i com havíem anunciat amb anterioritat, i com que l'habitantQ ens ho ha permès, fem l’estrena oficial d’aquest nou habitacle virtual. Hem deixat l’Apartament18 a punt i en el millor estat possible per a la vostra entrada. Endavant.

L’Apartament18 té per objectiu la reflexió envers el fet minoritari: un espai personal i comú ben endreçat on es parlarà sobre els aspectes culturals menys conformistes relatius a la música, la literatura o qualsevol expressió artística lligada a la inquietud constant, l’actitud sòlida i el criteri definit, valors que són l’autèntic leit motiv de l’Apartament18.

No penseu que a l’Apartament18 només hi ha cabuda per a les opinions personals: l’Apartament18 vol ser un lloc de trobada per a les persones d’esperit cultural inquiet i que busquen quelcom més que no pas allò que rellueix en els estants momificats d’aquest gran sistema cancerós en què ens ha tocat viure. L’Apartament18 té un aforament limitat, no ens interessen les grans aglomeracions ni els productes massius, per això no espereu trobar cap concessió a tot allò que no ens emocioni ni ens faci sentir diferents. A l’Apartament18 ens interessa, sobretot, les expressions que vessen classe i bon gust.

A l’Apartament18 trobareu un lloc per desar les vostres opinions i crítiques, a més de tot allò que vulgueu comentar: apartament18@gmail.com és l’adreça de contacte.

També podeu observar el llistat d’allò que més sona últimament a l’apartament i que configura el nostre ambient quotidià. Sons emesos a partir de qualsevol format per artistes compromesos, sense ordres ni preferències. És l’ambient de l’apartament. A més, també hi podeu trobar un recull d’aquelles expressions artístiques i vitals que s’han convertit en imprescindibles i que ocupen un lloc preferent en les nostres prestatgeries i en la nostra memòria: són els preferits de l’apartament.

Noteu que l’Apartament18 no combrega amb una Xarxa cada cop més assetjada per un consumisme salvatge i desbocat. Preferim l’art per sobre del fet comercial. El que ens importa són les opinions ben argumentades i les reflexions amb idees suggerents sobre les coses que ens interessen. És per això que l’Apartament18 resta lliure d’anuncis corporatius, atès que devalua casa nostra.

A partir d’avui teniu un lloc –entre milers de milions– amb les portes obertes de bat a bat als estímuls de la cultura que és i se sent minoritària i lliure de qualsevol dogma. Esperem que l’Apartament18 formi part de la vostra “parada i fonda” al llarg i ample de la Xarxa, per tal que en pugueu degustar les idees que hi destil·lem.

I ara sí. 3,2,1.....

Benvinguts a l’Apartament18!!!

(En breu trobareu ressenyes de discs molt interessants -Sad day for Puppets, The Caretaker- comentaris sobre vida i obra del dibuixant Tim Dale i us presentarem a un personatge parisenc del primer terç de segle XX la mar de curiós. A més, ja estem treballant en la radio/podcast de l’Apartament18)

2 comentaris: