KEEPING THE PEEL SPIRIT

4.30.2010

HIGH PLACES - Vs Mankind (Thrill Jockey/2010)Si el seu anterior disc ja era una petita joia minúscula feta en base a pop desestructurat, d'electrònica extranya i d'esperit weird, High Places esvaeixen els dubtes -que generen sobretot amb l'intent de traslladar al directe les seves cançons- amb aquest fantàstic Vs Mankind (Thrill Joskey/2010). De fet, aquest és un disc absolutament lluminós, que segueix l'estela de la nova volta de rosca al pop menys acomplexat iniciada amb els últims treballs de Grizzly Bear o Dirty Projectors.

Aquest nou disc del duet transcorre per una vessant més sofisticada, no tan enigmàtica com en l'anterior treball, amb cançons que, per una banda, doten de nous ritmes més enfocats a una imaginària pista de ball per a caràcters sensibles, però també amb introspeccions clàssiques i hereves de la seva contínua reformulació d'això tan complex que anomenem pop.

En definitiva, un segon disc que supera amb escreix i bona nota tot allò que els hi havíem confiat i suposat en el seu, també magnífic, disc de debut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada