KEEPING THE PEEL SPIRIT

3.24.2010

ALVA NOTO - For 2 (Line/2010)



Des d'ahir que tinc el disc i no puc parar d'escoltar-lo. Repeat & Repeat. Alva Noto fa temps que porta un seguit de publicacions excepcionals. Aquest For 2 (Line/2010) -sota l'influx indirecte de 12k, un dels nostres segells de referència- és un altre amalgama de la millor electrònica experimental, aquella que comença amb el click i acaba amb el glitch, tot embolcallat amb les parsimònies rítmiques de l'ambient més gèlid.

Però compte, aquest cop Carsten Nicolai es posa més fi i elabora cuidades peces d'orfebreria electrònica amb un aire més retro, però sempre amb aquest esperit incisiu i al límit que tan bé s'intueixen en cadascun dels seus discs, sobretot els últims que ha publicat a Raster-Noton, penso en els volums de Xerrox.

Si vau caure a l'encant de _UTP (Raster-Noton/2009) -jo sí, per suposat- aquest For 2 no us decebrà, ja que moltes de les qualitats d'aquell disc (sobretot, aquells esxperiments amb la música més "orgànica" i amb la vista posada a l'horitzó de l'electrònica ambiental de finals del segle XX) hi són presents en aquesta nova joya del segell Line. Molt, molt gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada