KEEPING THE PEEL SPIRIT

9.04.2009

Recés necessari

Ara mateix, en la tranquilitat que dóna el saber-se propietari d'un apartament d'on es divisa l'estela dels vaixells que, arrimats, naveguen per la mar; la melodia de Jesus is on the Line de la Union Gospel Singers et transporta realment a una altra dimensió. I en els últims dies aquest Apartament ha navegat per moltes dimensions diferents.


L'emissora de New Jersey WFMU està sonant mentre escric aquestes línies, unes línies de tornada. Hem tornat a obrir les portes de l'Apartament18, en un recés meravellós i inexplicable: l'habitantQ ja és a casa i, amb ell, pans baix dels braços i il·lusions renovades.


Aquests dies d'emocions ennubolades pels dubtes lògics de l'afer, fan que l'ambient de l'Apartament18 sigui el més relaxat possible. Des de l'arribada de l'habitantQ, han sonat Skallander, Epic45, Pan American, Cole Porter, Grizzly Bear, els recopilatoris de Lost And Lonesome Records i de Make Mine Music, Boards of Canada, Taken by Trees i el (meravellós) Forever Emma, Forever Ago de Bon Iver. Música excepcional per passar moments que quedaran retinguts de manera irrepetible en la retina d'aquest Apartament 18.


L'Apartament18, avui, està més feliç que mai.




5 comentaris:

  1. Sr. Sömmer4/9/09 21:48

    Enhorabona Apartament18 !!!
    Noves sensacions, innexplicables sensacions, inevitables sensacions, enormes sensacions!!!!
    Ahora...feliz, feliz!!!

    ResponElimina
  2. Molta vida per davant per l'habitantQ!!
    Cada dia és tota una vida!
    Una abraçada!

    XPR

    ResponElimina
  3. .... moments que queden molt més enllà de la retina..

    ResponElimina
  4. El video ...impressionant!
    Per cert de tots els grups que nombres en la teva actualització, descartant els coneguts , i a falta de sentir a Skallander i Pan American, hem quedo amb la fantástica i evocadora veu de Victoria Bergsman (ex-Concretes). Bona (indirecta) recomanació habitant18!

    ResponElimina
  5. Q's mother8/9/09 21:25

    La realitat sempre supera la ficció! Impossible imaginar tal intensitat de sensacions. Felicitat extrema, quasi indigerible.
    És bo marcar-nos metes, però és millor disfrutar del camí que recorrem per arribar a elles.

    ResponElimina